Docenten & Studenten

Het Open Educatie programma van OnePlanet Research Center is in het leven geroepen om bij te dragen aan het onderwijs, en de arbeidskrachten, voor en van de toekomst. Dit gebeurt door (pro)actief bij te dragen aan opleidingen voor studenten op MBO en HBO niveau met kennis over- en de introductie van de nieuwste digitale technologie. Studenten worden voorbereid op het werken met nieuwe technologie en de daaruit voortvloeiende veranderende (rollen in de) beroepspraktijk. Ook draagt OnePlanet bij draagt aan het volwassen onderwijs in het kader van “een leven lang leren” door disseminatie van kennis over het gebruik van de nieuwste digitale technologie, applicaties en daaruit voortvloeiende veranderende beroepsrollen.

OnePlanet Research Center levert kennis, ervaring met potentiële applicaties en nieuwe digitale technologie aan docenten en tevens instructie/begeleiding aan studenten, docenten en beroepskrachten/ arbeidsmarkt.

Daarnaast blijft OnePlanet een aanjagende rol spelen vanuit het OpenEd programma, gericht op de realisatie van structurele onderwijssamenwerking in thematische clusters, o.a. via de opzet van praktijk gebaseerde werk-leer plaatsen. Hierin worden “challenges” uit de praktijk (Gelderse zorgverleners/zorg ondernemers/agrarische ondernemers/ ICT-bedrijven/ MKB) uitgewerkt door studenten van MBO/HBO/WO, de betrokken beroepspraktijk en eindgebruikers. Hiermee ondersteunen en stimuleren we ook de nauwe interactie tussen MKB en de scholen.  De domeinen waarop aansluiting wordt gezocht met het onderwijs zijn ‘Precisietechnologie in Landbouw en Voedsel’ en ‘Precisie Gezondheid, Voeding en Gedrag’. Hier zet OnePlanet zich in om de nieuwste technologische inzichten, trends, specifieke sensoren te dissemineren naar het beroepsonderwijs en de diverse beroepsgroepen. De innovatiedoelen van OnePlanet Research Center zijn het uitgangspunt voor de activiteiten binnen het OpenEd programma.

Ben je een student of docent en wil je graag meer weten over het Open Educatie programma? Neem dan contact met ons op!

 

 

Insights en innovaties

Vragen of meer informatie?

Ben je een student of docent en wil je graag meer weten over het Open Educatie programma? Neem dan contact met ons op!