Technology for a better tomorrow

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Een uniek samenwerkingsverband

Samen zijn wij OnePlanet

OnePlanet Research Center is een multidisciplinaire samenwerking tussen Wageningen University & Research (WUR), Radboud Universiteit, Radboudumc en nano-technologie bedrijf imec.

OnePlanet gebruikt de nieuwste chip- en digitale technologieën om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen gezond kan leven en toegang heeft tot gezond en duurzaam geproduceerd voedsel. In slechts 1,5 jaar ging OnePlanet van een visie om een ​​betere toekomst te creëren naar een R & D-hub; het ontwikkelen van baanbrekende innovaties, vandaag! Disruptieve, nieuwe technologieën en domein expertise resulteren in baanbrekende innovatieprocessen voor real-life toepassingen.

Het research en innovatie centrum wordt financieel ondersteund door de Provincie Gelderland.

Domeinen

Wat we doen

De partners in OnePlanet Research Center dragen vanuit hun domein kennis en expertise op hoog niveau bij aan oplossingen binnen de domeinen ‘Precision Health, Nutrition & Behavior’ en ‘Precision Agriculture & Food’. Hieronder is meer informatie te vinden over de visie en focus van OnePlanet binnen deze twee domeinen.

Precision Health, Nutrition & Behavior

Met behulp van nieuwe technologieën werkt OnePlanet Research Center aan de kwaliteit van leven en het verlagen van de druk op- en kosten in de…

Lees meer

Innovaties

Precision Agriculture & Food

OnePlanet Research Center ontwikkelt innovatieve sensor- en digitale technologie die de productie en verwerking van voedsel helpt verduurzamen. Om in het jaar 2050 zo’n 10…

Lees meer

Innovaties

Over ons

Onze missie

OnePlanet gebruikt de nieuwste chip- en digitale technologieën om een ​​samenleving te creëren waarin iedereen gezond kan leven en toegang heeft tot gezond en duurzaam voeding.

Voor wie?

OnePlanet Research Center werkt samen met MKB’s, bedrijven, scholen en organisaties in Gelderland, de rest van Nederland en de wereld.

Insights

insights

Op deze pagina zijn nieuws artikelen, publicaties en events te vinden.

Werk met ons!

Samenwerken met OnePlanet Research Center? Graag!

 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Linkedin en twitter!